torstai 9. tammikuuta 2014

Viime viikonloppuna..

Lauantaina halusimme jotain tekemistä ja pois kotoa, ettei koira-asia olisi ollut koko ajan mielessä, joten suuntasimme koko perhe Hoploppiin. Itsellä viimme käynnistä olikin jo ihan tosi kauan aikaa ja A oli oppinut ihan hurjan hienosti pomppimaan trampoliinilla sitten viime näkemän. Ja muutenkin paineli jo melko itsenäisesti, ainoastaan ihan ylikerroksiin ei uskaltanut yksin. Kyllä me siellä koko perhe ihan mielellään kiipeiltiin, kun ei siinä ollut muutakaan tekemistä. Ja kivaahan se on. 

Mahdotonta saada teräviä kuvia liikkuvasta kohteeta.
Hoplopista suuntasin suoraan salille. Edelleen jotenkin periaatteesta vastustan pitkiä ja sitovia sopimuksia, mutta kun tuli tarjous kohdalle, päätin investoida itselleni valmistujaislahjaksi vuoden salijäsenyyden Elixiaan. Nyt siellä on sitten pakko myös käydä. 
 
***

Sunnuntaina oltiin vieraina ristiäisissä. 
 
Oma juhla-asuni oli mustavalkoinen. Mekon valkoisuutta oli pakko rikkoa jollain yläosalla. Musta neule oli ehkä vähän arkinen, mutta mekon helma itsessään oli juhlava ja mielestäni tosi kiva ja siihen vielä mustat korkkarit, niin oli juhlaan sopiva kokonaisuus.


Pikkuneiti juhli vaaleanpunaisessa tyllissä. Meistä unohtui tällä kertaa ottaa yhteiskuva.


Myös ensi viikonloppu on hulinaa ja tekemistä täynnä. Vieraita, yökyläilyä, kaverisynttäreitä..



Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...