maanantai 6. tammikuuta 2014

Juomaa juhliin

Pääsin vähän aikaa sitten mukaan Hopottamaan lasten juhlajuomia. Paketista paljastui kuuri erilaista juomavaihtoehtoa. Meillä maisteltiin juomia yksittäisissä tilaisuuksissa ja muutama pullo on itse asiassa vielä korkkaamatta. 

Ensimmäinen, Muumipullo korkattiin kummitytön synttäreillä. Makuna taisi olla mansikka. 

m

Avausmekanismihan näissä on samanlainen kuin aikuistenkin kuohuvissa. 


Maku tässä Muumissa oli makea ja melko esanssinen. Aikalailla sellainen mitä voisi odottaakin. 


Eräänä iltana joulun jälkeen katoin iltapalaksi vähän juustoja ja muita herkkuja. Tilaisuus olisi kaivannut ehkä jotain toisenlaista kuohuvaa, mutta koska sitä ei ollut tarjolla, tyydyimme Prinsessa-pulloon. Makuna oli omena. Miehen mielestä oli hyvää ja kyllä me itse asiassa koko pullo sitten juotiinkin. Itse en jotenkin pitänyt tämän hajusta. Maku oli ok. 



Mikki Hiiri-juoma korkattiin muuten vaan. Makuna oli viinirypäle. Tämä oli omasta mielestä ehkä paras. Tosin tämäkin haisi jotenkin pahalta ja loppumaku oli kieltämättä vähän shampoomainen. 



Meillä näiden maistelu jäi nyt pääasiassa aikuisten tehtäväksi. Näissä kun oli kaikissa hiilihappoa, eikä se maistu lapselle. Muumipulloissa ei myöskään tuoteselosteessa mainita hiilihappoa, kuten muissa pulloissa. Toki mainitaan pulloissa olevan painetta, mutta silti jää tuoteselosteen perusteella jää epäselväksi onko hiilihappoa vai ei. Hapoton versio olisi ollut meidän talouteen parempi.

En myöskään ole ihan vakuuttunut siitä ovatko nämä ihan tarpeellisia. Katsoin kaupassa näillä olevan hintaa n. 4,50 € pullo. Alkumaljat saisi mielestäni tehtyä lapsille myös esim. Pommacista. Etiketit näissä on tosi kivat ja pullot on hienoja. Siihen se sitten oikeastaan jääkin. Lisätietoa ja kaikki makuvaihtoehdot löytyvät täältä.

Henna

2 kommenttia:

  1. Itse en kyllä mausta tykännyt yhtään, mutta ehkä vähän isommille lapsille maistuu. Katselin näitä tänään kaupassa ja onhan siinä pullolla hintaa. Itse ostan kuitenkin mielummin sen parin euron limupullon lapsille juhliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin mäkin. Onhan nää kivan näkösiä, mutta siitä on aika turha maksaa, kun parempaa sisältöä saa halvemmallakin. :)

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...