keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Koska Tanska

Perjantai-iltana lentokone vei meidät kohti Tanskaa. Lähdimme taas samalla ystäväporukalla juhlimaan tämän vuoden viimeisiä 3-kymppisiä. Reissusta on melko kattava tarina täällä, joten en toista samoja asioita enää täällä, käykää sieltä lukemassa. Omasta kamerasta loppui ensimmäisenä iltana akku, joten tähän on lainattu myös ystävien kuvia, luvalla. Eipä tuo akun loppuminen tosiaan haitannut, kun kaikilla matkaseuralaisilla kasvoi toisen käden tilalla kamera. Tai vähintäänkin puhelin. Reissuiltamme kertyy aina satoja ja satoja kuvia, valitettavasti muutaman osalta varsinkin kasvokuvat jotenkin mysteerisesti aina epäonnistuvat. :)




Tanska on kallis maa. Shoppailumahdollisuudet ovat erinomaiset ja tanskalaiset osaavat tehdä design-tuotteita. Ja koska Tanskassa ei pitkällisten etsintöjen seurauksena voi ilmeisesti tehdä oikein mitään, keskityttiin lähinnä kaupoissa kiertelyyn. Ostokset pysyivät kuitenkin onneks suht maltillisina.

Lego-kaupan "irtsari"-hylly
Ruoka ja palvelu oli monessa paikassa aivan ala-arvoista. Tanskalaiset tykkäävät jonoista ja jonottamisesta ja palvelu oli joka paikassa hidasta. Suomalaiseen jämptiyteen tottuneina se tuppasi välillä seuruettamme hieman ärsyttämään. Kielitaito kaikilla siellä tuntui olevan hyvä ja englanti erinomaista. Silti monessa paikassa puhuttiin jostain syystä tanskaa, vaikka oli selvää, ettei me sitä ymmärretä. Tosin kyllä sitä melko hyvin tuntui ymmärtävänkin, kun tiesi asiayhteyden.

Reissun lähestulkoon ainoa hyvänmakuinen annos.
Ja Tanskassa myös sataa, aina. 



Reissu oli ihana, rentouttava ja katkaisi sopivasti harmaan syksyn. Kaikesta parasta reissussa oli siis jälleen loistava seura, joka ei petä koskaan. Juteltiin, juteltiin ja juteltiin vähän lisää. Istuttiin John Lennonin kirjastohuoneessa (kun ei muualle näin ikäloppuina päästy) ja sielläkin juteltiin. Parhautta. ♥ Oppii tuntemaan toisia koko ajan lisää (jos se enää on mahdollista) ja itse saa purkaa omaa mieltään. Suosittelen kaikille.

Henna

3 kommenttia:

  1. Huippua <3 Mukavaa, että aina on se kuunteleva korva vieressä jos sitä kaipaa. Tällä reissulla jostain syystä sitä juteltevaa ja analysoitavaa todella riitti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se oli se John Lennonin kirjastohuone, joka kirvoitti aikuismaisiin keskusteluihin.. Kun ei kerran tanssimaan päästy. :)

      Poista
  2. Nämä teidän kaveriporukalla tehdyt reissut ovat kyllä niin kivoja! Ihan mahtavaa, että olette juhlineet jokaisen 30-vuotis synttäreitä hauskoilla yllärijutuilla ja reissuilla! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...