keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Tähkäpää ♥

Kierrän aina kaikissa matkakohteissa, missä vaan mahdollista, Disney-kaupat. New Yorkin ison monikerroksisen kaupan jälkeen kaikki muut ovat tuottaneet pettymyksen sisältäen pääasiassa prinsessa- ja autot-juttuja. Viime kesänä A:ta eivät prinsessajutut olisi voineet vähempää kiinnostaa ja auto-puoleltakin toiveissa oli vain kalsarit. Haaveilin kuitenkin jo vuosi sitten Animators Collection -nukesta. Nyt kun A:lle on muodostunut jostain syystä selkeäksi suosikiksi Tähkäpää, oli selvää, että sellaisen metsästän tuliaiseksi, kun tiesin niitä Köpiksen Disney-kaupassa olevan. Ja kaupassa odottikin mukava yllätys, kun kaikki nuket (paitsi pari uutuutta) olivat hyvässä tarjouksessa. Hintaa nukelle jäi Suomen rahassa n. 26 €, mikä oli varsin kohtuullinen. Pikaisella googletuksella nämä näyttäisivät yleensä maksavan kaikkea n. 35-50 € välillä.

Meille kotiutui siis Tähkäpää eli Rapunzel. 

Nukke on niin kaunis, että näitä tekisi melkein mieli keräillä itselleen. Onneksi on lapsi ja vielä tyttö-sellainen, niin näitä voi ostaa ilman että saa hullun nukketädin leiman. Nyt on vissiin tulossa joku siskoksista kertova Frozen-elokuva, johon liittyvät nuket olivat jo myynnissä. Ihastuin erityisesti Annaan, joten voipi olla, että meille vielä sellainen jossain vaiheessa kotiutuu, jos Tähkäpää pysyy leikeissä mukana. Ihan pelkiksi koristeiksi en ehkä näitä kuitenkaan viitsi ostaa, vaikka kauniita ovatkin.

Anna ja Elsa
Ja nyt jos joku käsityötaitoinen lähipiiriläinen tätä lukee, niin Tähkäpää voisi tarvita uusia vaatteita, joilla pärjäisi kylmän talven yli. :)
Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...