maanantai 11. marraskuuta 2013

Pientä arjen luksusta

Kuten ehkä blogin nimestäkin voi päätellä, arvostan suuresti ihan arkista tavallista elämää. Toki kaikki kohokohdat, isommat juhlat ja matkat ja muut ovat ihanaa vaihtelua silloin tällöin, mutta koska elämä koostuu pääasiassa siitä ihan arkisesta puurtamisesta, olisi siitä hyvä osata nauttia. Bongasin Lambin blogihaasteen Sofian blogista ja päätin napata sen mukaani. 

Haasteen ohjeet ovat tässä: 


Kerro haastebloggauksessasi kolme asiaa jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Haastepostaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata täältä.

Ja sitten niihin itseäni ilostuttaviin asioihin: 

1. Arjen pienet irtiotot ystävien kanssa. Oli se sitten ostosreissua, yleistä hengailua tai vaikka vähän suunnitelmallisempaakin tekemistä. Saa kuitenkin ajatukset täysin irtautumaan arkisesta puurtamisesta ja antaa valtavasti voimaa. Parasta on kun saa jutella ja nauraa ja olla ihmisten kanssa, keiden kiinnostuksen kohteet kohtaavat omani.


@ Flowpark
2. Kotona. Täydellinen hiljaisuus. Joko yksin kotona tai niin, että kaikki muut nukkuu. Vaikka joku hyvä lehti ja täydellinen oma rauha. Edes hetken aikaa.


3. Kotoa löytyväksi ylellisyydeksi voisi sanoa myös miehen, jolla on taitavat kädet. Noin niinkun hieromismielessä. Ihan parasta arjen luxusta on katsella jotain yhteistä lemppari-hömppäohjelmaa ja saada samalla joko selkä- tai jalkahierontaa. Viime kerrasta on kyllä jo aika pitkä aika.   


Pieniä pieniä juttuja, joista saa voimaa ja jaksamista perusarkeen. Joka toki ihan itsessäänkin on kivaa ja antoisaa. Jokainen kuitenkin tarvitsee myös näitä pieniä omia hetkiä ja juttuja, jotta jaksaa taas. :) Kuvituksena satunnaisia vanhoja, koneelta löytyneitä kuvia. Tähän voisi haastaa osallistujia, jätän sen tällä erää tekemättä, mutta jos nappaat tämän mukaasi, laita kommentti, niin käyn teidän luxusasianne mielelläni lukemassa. :)

Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...