keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Sekalaisia kuulumisia

Aika kiirettä on pitänyt, enkä koneellakaan kovin paljoa enää iltaisin välttämättä ole. Ja päivisin en tietysti ollenkaan, mitä nyt puhelimella voi facebookissa käväistä siinä töiden ohessa.

Viikonloppupuuhista piti kirjoittaa ja nyt huomaankin, että on taas jo keskiviikkoa. Päivät ja viikot menee ihan älytöntä vauhtia. Töitä on ollut vasta kolme viikkoa ja se on mennyt ihan hujauksessa. Toisaalta sinne on jo integroitunut sen verran hyvin, että tuntuu kuin siellä olisi ollut pidempäänkin. 

Viime lauantai oli taas sosiaalinen kyläilypäivä. Ensin käytiin tuttavaperheen uudessa kodissa pikkujouluissa. Tuliaisia kävin hakemassa Pentikiltä. Siellä on aina niin kauniita ne kaikki valmiit lahjoiksi sopivat pakkaukset. Löysin aika täydellisen enkeliaiheisen paketin, jos ei valitettavasti nyt löytynyt kuvaa. Siinä oli kuitenkin pieni tuikkukippo, kynttilöitä, enkeli-kuusenkoriste ja pieni tonttu. 

Pikkujouluista jatkoimme matkaa kaverin lapsen 6-vuotissynttäreille, joissa hurahtikin sitten loppuilta ja oltiin vasta myöhään illalla kotona. Aika harvoin kuitenkin nähdään, niin on kivampi olla kerralla vähän pidempään. 

Sunnuntai meni kokonaan gradun parissa, en piipahtanut ulkonakaan, kuin pienen koiralenkin verran, vaikka oliskin ollut kaunis ilma. Mutta taisi olla viimeinen laatuaan pidempi sessio sen työn parissa. Nyt on lupa palauttaa työ ensi viikolla, muutaman ihan pienen korjauksen vielä teen. Kyllä voikin tuntua hyvältä sen suhteen, vaikka työ itsessään ei missään mielessä ole mielestäni hyvä. Vastaa ehkä kuitenkin omaa tämänhetkistä tasoani, parempaan en olisi pystynyt. Jos joku miettii, minkälaista se gradunteko on, niin täältä saa aika hyvän käsityksen. :) 

Eilen tein vuoden ensimmäiset joulutortut. Tai voiko sitä  nyt tekemiseksi sanoa, kun länttää hillon taikinaan ja uuniin. Hyviä tuli. Kyytipojaksi Valion uutta kausimakua "Talvipäivä".


Nyt tuntuu epämääräisesti, kuin alkava flunssa nostaisi päätään. Ei saa sairastua nyt, kun töiden pikkujoulut on ylihuomenna. Sain vähän vahingossa melkein pääroolin meidän joulukuvaelmasta.

Ja jouluun enää alle kuukausi. Ennen sunnuntaita pitää vielä muistaa täyttää joulukalenteri. 



Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...