lauantai 31. elokuuta 2013

Kisavarustus ja vaatehehkutusta

Avasin eilen H&M:n paketin ja akuutein vaateongelmani ratkesi saman tien. Olen menossa huomenna juoksemaan 10 kilometriä hyvässä seurassa Midnight Runiin. Viralliseen varustukseen kuuluu pirtsakka neonvihreä t-paita, mutta koska juoksu juostaan nimensä mukaisesti iltahämärässä, ei ihan pelkällä t-paidalla viitsi lähteä juoksemaan. Vaikka kuuma siinä hommassa aina tuleekin. Olen siis etsinyt pitkähihaista juoksupaitaa tuonne alle, ei ole kuitenkaan vielä löytynyt mitään sopivaa. Mutta nyt löytyi. 

Täydellistä funktionaalisuutta edullisella hinnalla. 

 
Tekninen huppari, 19,95 €
H&M:n nettikaupassa näyttää olevan vielä voimassa ilmaiset toimituskulut, joten meinasin mennä samantien tilaamaan vielä toisen, korallinvärisen, joka natsais täydellisesti mun korallinvärisiin juoksukenkiin. Mutta pienet koot kaikki loppu, joten ei sitten. Mustia näyttäis olevan vielä kaikkia laatuja jäljellä. Tää on aika napakka ja melkoinen makkarankuori, joten jos harkitsee kahden koon välillä, voi olla hyvä ottaa isompi. 

Ja sitten niihin hyviin puoliin. Juostessa tekninen materiaali on ehdoton. Henkan tekniset materiaaliset eivät ole aina olleet kovin vakuuttavia, mutta tämä tuntuisi vähän paremmalta. Ei toki varmastikaan vedä vertoja niille 70-100 € hintaisille juoksuvermeille, mutta tässä hintaluokassa varmasti aivan mainio. Ja itselleni riittävä. Mutta muotoilu tässä on kerrankin ihan nappiin. Riittävän pitkät hihat, joissa peukaloreijät. Tarvittaessa saa siis vedettyä vaikka vähän sormien peitoksi, jos paleltaa. Erityisen onnellinen olen kuitenkin hupusta. Oma ongelmani niin juostessa kuin pyöräillessä on se, että korvia ja kaulaa alkaa sattumaan kylmän viiman iskiessä kovassa (hah) vauhdissa. Tämä huppupa on niin napakka, ollen samalla kuitenkin ohut ja mukava, että peittää täydellisesti sekä korvat, että kaulan ja pysyy hyvin paikallaan. Ei kuitenkaan purista. Ja mahtuu täydellisesti myös kypärän alle, joten täältä tullaan kylmät ja tuuliset pyöräilyreitit! Enää ei palele päästä. Ja on tämä varmaan fiksumman näköinen päässä kuin viime talvena käyttämäni lapsen vihreä villainen kypärämyssy. :D Vaikka todellisuudessa menen niin kovaa, ettei kukaan edes ehdi nähdä, mitä mulla on päässä... (Yritin ottaa itsestä kuvaa huppu päässä demonstrointimielessä, mutta tuli niin hölmöjä kuvia, että ei julkaisuus kiitos.)
Kuvassa kynnet vielä laittamatta, jatkoa seuraa... :)
Eli nyt on kisakuosi kunnossa. Trikoomallisia juoksuhousuja, joilla pääsis toki vielä kovempaa, en edelleenkään omista, vaan juoksen juoksuni teknisissä lökähousuissa. Jotka ovat kyllä mukavat kuin mitkä.

P.S. Tämä ei ole maksettu mainos.


Henna

2 kommenttia:

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...