tiistai 13. elokuuta 2013

Sporttiset tuliaiset Tuurista ja vauhdin huumaa

Viikonloppuna tehtiin kesän päätösreissu aikuisten kesken. Lähdettiin perjantaina vähän aiemmin töistä (itsellä viimeinen työpäivä) ja ajeltiin ystäville, josta matka jatkui karavaanariseurueena. Suurta hupia olikin automatkalla moikkailla vastaantuleville vaunuilijoille. Aika moni jätti jostain syystä moikkaamatta takaisin. Matka meni myös erittäin nopeasti, seura kun oli mitä parhainta. 

Määränpäänä oli Tuurin leirintäalue. Perillä oltiin ysin maissa, asetuttiin aloillemme ja yöpuulle. Lauantaina pakolliset shoppailut Vesalla. Ja kyllähän siellä taas jotain löytyi. Itse olen etsinyt jo pidemmän aikaa hyvää juoksutakkia. Kriteereinä olivat veden- ja tuulenpitävyys ja mielellään pinkki väri. Sellainen löytyikin ja sattui olemaan vielä alessa. Keltainen vetoketju oli plussaa. 


Toisena urheilullisena ostoksena, vähän heräte-sellaisena, olivat frisbeet. Ajettiin menomatkalla Nummelan frisbeegolf-kentän ohi ja muistui mieleen, että vois käydä heittelemässä joku päivä. Joten tarvittiin kaikki omat kiekot. Olivatka nekin -20 % alessa. 


Lauantaina kohde oli PowerPark. Kukaan meistä ei ollut aiemmin siellä käynyt. Jätettiin pari seurueen jäsentä parkkiin terassille ja lähdettiin kolmisin laitteita kiertämään. Mieskin osoittautui varsinaiseksi hurjapääksi ja ystäväni kanssa kiersivätkin hurjimmat laitteet, kun itse tyydyin katselemaan. Tosin uskaltauduin itsekin muutamaan melko hurjaan. Hurjia laitteita tuolla olikin aika monta. Esim. puuvuoristorata ei ollut yhtään samanlainen kuin Lintsillä. Ehdoton suosikki oli kuitenkin tämä: 

Typhoon (kuva Powerparkin sivuilta)
Oli tosi tosi hurja, mutta varmaan paras laite, jossa olen koskaan ollut. Paikan "kummitusjuna" sitä vastoin oli täysi floppi, jota ei voi suositella kenellekään!!

Illalla vaunulle, iltapalaksi makkaraa ja jutustelua ja sitten nukkumaan. Tarkotus oli vaunulla ihan kunnolla grillaillakin, mutta jostain syystä tällä reissulla ruoka ei ollut ollenkaan pääosassa. 

Sunnuntaina kun päästiin ajoissa lähtemään, niin piipahdettiin vielä Ideaparkissa, tehtiin pienet shoppailut ja käytiin syömässä. Mies halusi jäädä Hyvinkäällä kyydistä katsomaan pesistä. Mun piti siis lähteä illalla vielä hakemaan miestä kotiin, mutta siitä hyvästä sain saappaat. :) Hyvä diili siis. 


Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...