tiistai 17. syyskuuta 2013

Korjaamolla

Viikonloppuisin on mukava tehdä asioita perheen tai lapsen kanssa. En kovin hyvin viihdy hiekkalaatikon reunalla enkä hirveästi jaksa leikkiäkään, mutta kaikkia aktiviteetteja teen lapsen kanssa mielellään. Eilen lähdettiin kaupungille, ja kerrankin oltiin ajoissa liikenteessä, ehdittiin puoli ysin bussiin. 


Ensimmäinen etappi oli Vanhan Jäähallin kirppis. Oli aika pettymys. Ei paljon mitään lastenjuttuja, eikä myöskään kovin paljon ihmisiä. Muutama mekko lähti jemmaan, kun olivat niin edullisia. 

Kirppiksen jälkeen käveltiin pikku matka ja ehdittiin hetki leikkiä yhdessä puistossakin.


Oli ihan erilaisia härpäkkeitä, kuin omissa puistoissa.
Päivän varsinainen ohjelmanumero oli Korjaamolla lastenmarkkinat. En olekaan ennen tuolla Korjaamolla käynyt, niin tuli sekin samalla nähtyä. Tapahtuma maksoi 10 €/naama ja alkoi klo 11. Heti klo 11 alkoi myös Teatteri Hevosenkengän esitys Kani Untuvakerä, jota on esitetty jo huimat 20 vuotta. Esitys oli hauska ja juuri sopivan pituinen pieniä katsojia ajatellen. 

Muutoin itse markkinat olivat melko pienet, vähän näytteilleasettajia ja aktiviteetteja lapsille. Yllättäen siellä kuitenkin meni aikaa noin 3 tuntia ja lopulta oli pakko lähteä syömään. A osallistui taas Jamkidsin musiikkipajaan, johon on osallistunut jo monessa tapahtumassa ennenkin. 

Kannel on jo tuttu soitin.
Lisäksi katsottiin sirkusta ja saatiin kasvomaalaus. Saatiinpa myös iltapalloeläin, joka harmillisesti karkasi johonkin heti kun ulos päästiin. Oli ihan kivaa sunnuntaitekemistä, kun saatiin ystäväkin seuraksi samalle reissulle.

Henna

2 kommenttia:

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...