keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Rakkaudesta kirjastoon

Olen jo aiemminkin kirjoittanut kiintymyksestäni kirjastoihin. Meillä on tosiaan ilo asua ihan lähellä tosi isoa ja laadukasta kirjastoa. Sen sijaan, että sieltä saa lainata ja nykyään myös varata kirjoja täysin ilmaiseksi, kirjaston tiloissa järjestetään vaikka mitä muutakin ohjelmaa. Ja kaikki täysin ilmaista. On läksyjentekoseuraa koululaisille, erilaisia kielikursseja, satutunteja pienillä, näytti olevan jotain joogatunteja ja olis ollut  myös capoeiraa lapsille ja vanhemmille. Oltais menty siihen ilman muuta, mutta se taisi olla 5-vuotiaasta ylöspäin. Ja tänään oli sitten Klassikkopäivä. Lähdettiin vähän aiemmin päiväkodista ja mentiin katsomaan Aristokatit. Ei tosin jaksettu katsoa elokuvaa ihan loppuun asti. 


Sen jälkeen käytiin vielä lainaamassa pino kirjoja. Kirjastosta ei koskaan voi lähteä ilman kirjapinoa. Samalla reissulla käväistiin myös teroituttamassa luistimet. Torstaina alkavat taas päiväkotiluistelut. Ja osuttiin paikalle just kun oli alkamassa Isaac Elliotin nimmarinkirjottajaiset. Nimmaripaikalle oli aikamoinen jono ja kiljunta oli melkoinen. Sitä ihmeteltiin vähän aikaa. 


Samalla reissulla piipahdettiin myös H&M:ssä ihan pikaisesti. Kiva yllätys oli, että sain sieltä itselleni sen pinkin juoksuhupparin sekä A:lle keltaiset sukkahousut, joita ei kumpiakaan nettikaupasta ollut saatavilla. 

Henna

2 kommenttia:

  1. Keltaiset sukkikset on varmaan makeat :)

    Mekin on nyt kunnostauduttu ja käyty kirjastossa. Täytyykin käydä taas palauttamassa luetut ja ottaa uusia tilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjasto on oiva paikka käydä lapsen kanssa. Eikös se teilläkin ole siinä ihan lähellä.. Se on aina A:n lempitekemistä. Ja sukkikset eivät olleet ihan niin keltaset, kun olisin halunnu, mutta kivat ne oli silti. Ja sillä vitosen hinnalla ihan passelit.

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...