maanantai 9. syyskuuta 2013

Rakkaustehtävä nro 7

Joulukuisissa polttareissani ystäväni keksivät ensimmäisen aviovuoden jokaiselle kuukaudelle meille jonkun tehtävän. Olen saanut näitä tehtäväkuoria kaasoltani aina joka kuun alussa, usein kera Kodin Kuvalehtien (jotka eivät liity tähän asiaan kyllä millään lailla). Meillä on vielä muutamia tehtäviä rästissä, mutta nyt on syyskuun tehtävä jo heti samantien saatu suoritettua. 

Tehtävänä oli "näkökulman laajentaminen". Piti tehdä yhdessä jotain molempien suosikkiasiaa. Tällä kertaa tehtävät liittyvät liikuntaan. Ensimmäinen uusi asia tehtiin itse asiassa jo muutama viikko sitten ja toinen tänä aamuna, joten nyt on tämä tehtävä kokonaisuudessaan suoritettu. 

Pari viikkoa sitten mies suostui yllätyksekseni lähtemään ohjatulle jumppatunnille. Tapahtuma, jota en koskaan ikinä milloinkaan olis uskonut näkeväni. Ja mentiin itse asiassa jopa toiselle ja kolmannellekin tunnille, mutta ne vissiin riitti. :) 

Tänään lähdettiin sitten juoksemaan yhdessä. Onni onnettomuudessa, A:n rattaat eivät mahtuneet kyytiin  mukaan kun käytiin kirpputorilla myymässä, joten ne olivat vielä varastossa. Niitähän ei ole siis ainakaan vuoteen käytetty, mutta olivat ihan toimivat näköjään juoksutarkoituksessakin, vaikka ovatkin pienipyöräiset. Ja voidaan kuulemma mennä toistekin. Mies sai juuri sopivan vastuksen rattaiden työntämisestä, joten ei käynyt maratoonarillekaan tylsäksi mennä vähän hitaampaa vauhtia. Ja saatiin me 8 kilsaa juostua. 

Todella autenttinen kuva, roskineen kaikkineen.
♥ Yhdessä. 
Rakkaudella. 
Koko perhe. ♥

Ensi viikolla uudestaan. 

Henna

P.S. Itse juokseminen oli ihan tuskaa ja siitä en kyllä nauttinut tänään yhtään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...