torstai 26. syyskuuta 2013

Vanhemmuuden roolikartta

Voi olla, että kuukauden päästä en enää ihan vähään aikaan tartu mihinkään alan kirjallisuuteen, ennen kuin on ihan pakko. Joten ammennetaan nyt näistä, kun näitä on vielä pakko kahlata läpi. 

Jotain jonka halusin jakaa ajatuksia herättelemään. Ilman sen kummempaa tarkoitusta.

Kuva Sosiaaliportin sivuilta.
Henna

6 kommenttia:

  1. Mitä ajatuksia tuon pitäisi herättää? (Tiedän, että en ole kohderyhmää) On vaan niin laveasti ilmaistu, että en nyt oikein tiedä mitä tällä haetaan takaa...

    VastaaPoista
  2. Haluat jakaa tuon kuvan ajatuksia herättämään, mutta silti ilman kummempaa tarkoitusta. Toisin sanoen, taustalla ei ole mitään motiivia?

    Vai TARKOITUS on HERÄTTÄÄ AJATUKSIA? ;-)

    Mutta kysytään vielä näin - mitä ajatuksia kuva sussa itsessäsi herättää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mitään motiivia. Lähinnä liitin kaavion tänne hetken mielijohteesta itselle muistiin. Herättää kenessä ajatuksia tai sitten ei. Itse huomasin ohimennen pohtivani, mitä kaikkea vanhemmuus pitääkään sisällään ja samalla, mitkä kaikki näistä ominaisuuksista sopii itseeni. Toiset enempi, toiset vähempi. Ja ehkä missä itsellä voisi olla parantamisen varaa... Sellaisia ajatuksia.

      Poista
  3. Teukka täällä vauhdissa. No mutta siis mä olen varmaan sitä kohdeyleisöä. Ei tää nyt silti herättänyt tunteita, vaikka toi kaikki tossa kuvassa oleva onkin totta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ei sen tarvitsekaan herättää, mutta varmasti jos lähtee ajattelemaan, voi löytyä jotain pohdittavaa. :)

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...