maanantai 12. tammikuuta 2015

Kerhossa

Tänään oli A:lla ensimmäinen kerhopäivä. Saadaan siis jonkinlaista rytmiä tähän arkeen. Hyvällä mielellä sinne lähdettiin, olin hetken ja A jäi reippaasti yksin. Normaalisti kerhon alussa ulkoillaan. Kun oltiin tutustumassa, sanottiin, että "säällä kun säällä", mutta tänään kun oli -10 astetta, niin oli sitten kuulemma liian kylmä.. 

Mutta kolmessa tunnissa ehtivät tehdä vaikka mitä. Oli luettu kirjoja ja laulettu ja askarreltu lapanen. A oli leikkinyt eläinleikkiä ja legoilla ja tehnyt vielä kolme korua. Vielä ei kuulemma kavereihin tutustunut, vaan lähinnä seurasi toisten leikkiä. Omien sanojensa mukaan. Ensi kerralla on sitten varmasti jo rohkeampi olo. 


Tuntuu, että kohta tunnen tämän alueen kaikki mammat. Tuollakin oli monta kenellä oli se 5-vuotias ja pienempi sisarus, osalla ihan pieni vauva ja jollain vielä mahassa. Ja kaikki tuntuivat tuntevan toisensa hyvin. Mutta hyvähän se on, jo kouluakin silmälläpitäen, että tuntee myös vanhempia. Esikouluilmoittautuminenkin on ensi syksyä varten jo tehty. Aika hurjaa. 

Pienemmän vuokrasopimus oli vaan eiliseen asti, mutta eipä tämä tajua poistua yksiöstään. Ei sitten mitään merkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...