keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Vaaleanpunaista (+ vessaa)

Jostain syystä Ystävänpäivä on ollut jo pitkään mielessä. Ystävänpäivään kuuluvat luonnollisesti vaaleanpunainen ja sydämet. Parin päivän takaiselta Ikea-reissulta lähti mukaan kimppu vaaleanpunaisia koristeoksia. Lehtien muodosta tulee jotenkin sydämet mieleen. Näille oli jo paikka katsottuna vessan tasolta.

Kaveriksi lähti myös tuollainen mehikasvi, joka on pitänyt ostaa jo pidemmän aikaa. Satuin löytämään täydellisen symmetrisen yksilön. Kotona vasta huomasin, että terälehtien reunat ovat aavistuksen vaaleanpunertavat, joten sopii oksien kaveriksi loistavasti. 


Nämä molemmat päätyivät siis vessaan. Meillä on todella pieni vessa, mahtuu asioimaan, mutta ei vie yhtään turhaa tilaa. Pesualtaan vieressä on puutaso, jota on kiva sisustaa sesongin mukaan. Seinällä on vielä isot ruuvit edellisten asukkaiden jäljiltä. Etsin kuitenkin edelleen jotain tuohon seinälle joten en viitsi repiä ruuveja vielä pois.

Vessa koki myös pientä uudistumista ennen joulua. Vanha vessanpönttömme, joka oli alkuperäinen 40 vuoden takainen, alkoi jo pikku hiljaa reistailla ja hajosi koko ajan vaan lisää. Olimme jo hankkimassa itse uutta, mutta onneksi mies tajusi selvittää, että pöntön kaltaiset hankinnat kuuluvat taloyhtiölle. Pienen vastoinkäymisen jälkeen saimme juuri ennen joulua uuden hienon ja kiiltävän pöntön, joka kestääkin varmasti seuraavat kymmenet vuodet. 

2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyviltä nuo oksat! Tuo teidän vessan taso on kiva, koskaan ei tiedä mitä siellä on vastassa kun sisään astuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oksia oli muissakin väreissä ja ovat kyllä kivat. Vessaakin on kiva sisustaa, melkeinpä siellä kuitenkin kaikki vieraat piipahtaa kyläilyjen yhteydessä. Ja tuleehan siellä itsekin ravattua alvariinsa. :)

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...