tiistai 20. tammikuuta 2015

Ripaus keltaista

Koti on kaivannut jo vähän aikaa jotain piristävää väriä. Koska en niitä tulppaaneita nyt ole ostanut, Ikeasta lähti mukaan kuitenkin pieniä narsisseja. Muutama onkin jo avautunut ja parin päivän päästä varmasti kukkivat jo kauniisti.



Vaikka Elloksen kuvasto ilmestyykin säännöllisesti postilaatikkoon, se jää oikeastaan aina lukematta, enkä Ellokselta nykyään tilaa juuri koskaan. Nyt kuitenkin iltapalalla selasin nopeasti uusimman kuvaston. Silmät jäivät jumiin tähän takkiin ja oli pakko palata sitä vielä tutkailemaan. Ihana pirtsakka väri ja hyvät ominaisuudet varmasti antaisivat motivaatiota keväiseen liikkumiseen. Tällainen takki minulta oikeastaan jopa puuttuukin, koska edellinen vastaava tuhraantui remontissa maaliin ja oli muutenkin jo vuosia vuosia vanha. Ja tummanvioletti, sehän ei sovi kevääseen. :)
Áhkká Helena W Shelol -kuoritakki (ellos.fi)
Hyvin todennäköisesti tällainen pääsee ostoskorin kautta kotiin. Ja tähän kun käyttää -30% alen, ei hintakaan ole enää paha. Ainoa ongelma on koon valinta. Luultavasti en saavuta omaa kokoani vielä pitkään pitkään aikaan kaiken tässä kerääntyneen massan takia, joten joudun ottamaan yhtä isomman koon, jotta saan takin heti keväällä käyttööni.

-Henna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...