tiistai 6. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uusi arki

Vuosi on vaihtunut ja pyörähtänyt käyntiin. Täällä odotellaan uudenlaisen arjen alkamista ja uuden perheenjäsenen saapumista. Ajankulu on ihan sekaisin ja kaikki päivät toistuvat samanlaisina. Kaikki vauvaa varten alkaa olemaan valmista.






Joulu on kerätty jo kodista pois ja kuusikin pakattu laatikkoonsa ensi vuotta odottamaan. Jotenkin kotiin kaipaisi jo kaikkea värikästä ja keväistä. Tulppaaneita ei vielä löytynyt kaupasta, oli edelleen joulukimput myynnissä.


Ulkona on ollut niin kaunista, kun on ollut lunta ja pakkasta. Väliin mahtui melko sateisia päiviä ja loppuviikosta pakkaset ilmeisesti taas loppuvat. Kätevää myös, kun on saanut ulos kaikkea mahdollista tuulettumaan.


Vuoden vaihtuessa tehdään yleensä lupauksia. Lupaukset harvoin kestävät tammikuuta pidemmälle, joten nyt jätän omat lupaukseni tekemättä. Toiveena kuitenkin olisi vuoden aikana oppia ottamaan vähän parempia valokuvia. Tavoite, joka luultavasti jää toteutumatta, koska voi olla, että motivaatio ei sitten kuitenkaan riitä. Olisi kiva osata heti ilman, kärsivällisyys ei välttämättä riitä pitkälliseen harjoitteluun. 


Toinen tavoite liittyy liikuntaan. Odotan jo lenkkipoluille pääsyä ja toki myös näistä ylimääräisistä kiloista irtautumista. Luotan siihen, että imetys pudottaa ylimääräiset omaan tahtiinsa. Kunto on kuitenkin tällä hetkellä täysin nollissa liikkumattomuuden takia ja vaikka paino palaisikin normaaliin, kiinteytettävää riittää. Pikku hiljaa kohti rantakuntoa siis, mutta ilman mitään paineita. Ja syömäpuoltakin voisi olla ihan aiheellista vähän muokata, nyt on menty viimeiset puoli vuotta enemmän ja vähemmän suklaan voimalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...