torstai 15. tammikuuta 2015

Kevät

On jotenkin jo tosi keväinen olo. Vaikka joulusta vasta päästiin ja talvi on vielä ihan kesken. Itse en tällä hetkellä juurikaan pysty ulkoilemaan, mitä nyt lyllerrän autolle ja sieltä johonkin kerhoon tai neuvolaan. Mutta aurinko paistaa jo ihanasti ja tuo keväistä tuntua.




Jo parilla kauppareissulla on tehnyt kovasti mieli ostaa tulppaaneja. Koska kuitenkin sairaalaan lähtö voi olla edessä koska tahansa (tänään rv 40+4), olen jättänyt kukat kauppaan, kun en niistä sitten kuitenkaan välttämättä ehtisi nyt nauttimaan. Ehtiihän noita ostaa vielä moneen kertaan.



Kuvituksena tässä siispä viime vuotisia tulppaaneja. Ovat aikalailla melkein tasan vuoden takaisia, koska kuvissa vilahtelee myös vuosi sitten edesmenneen hauvelin uurna.


  
Toivotaan paljon lisää aurinkoisia päiviä!


-Henna-  

2 kommenttia:

  1. Tänään tuntui todella keväiseltä. Oli niin valoisaa ja jotenkin lumi tuntui jalkojen alla siltä, että pian se sulaa. Mutta eiköhän tuolta vielä lunta tule taivaan täydeltä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on takapiha vielä aivan täynnä lunta, mutta parkkipaikalla oli jo sellaista keväisen sulamisen tuntua. No talvi saa vielä jatkua, kunhan on valoisaa.

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...