keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulujuhla

Eilen oli kauan odotettu joulujuhla. Pelkäsin jo etukäteen, miten selviän, jos tulee kovasti tunteet pintaan. Sain kuitenkin itkut itkettyä jo iltapäivällä, kun tyhjennettiin päiväkodista kaikki omat vaatteet ja tavarat, niin illlalla ei tarvinnut enää vetistellä. Päiväkodissa oli tehty A:lle läksiäiskortti ja pidetty läksiäispiiri.

Eniten ehkä kosketti se, että muidenkin ryhmien opet kävi kaikki halaamassa A:n. 

Itse juhla meni hyvin, esityksiä ei onneksi ollut liikaa ja lapset jaksoivat hyvin keskittyä. Sen jälkeen oli piparitarjoilu, jonka jälkeen alkoihin aikamoinen hulina, kun kolmen ryhmän lapset sisaruksineen ravasivat nuorisotilaa ympäri. Onneksi melkein heti alkoi paikan siivous ja porukka tyhjennettiin ulos, niin ei ehtinyt mennä ihan liian villiksi. Yritettiin ottaa lapsista kaverikuvia siinä hulinassa, ehkä yhden kuvan verran malttoivat olla paikoillaan. Muutamien vanhempien kanssa sovittiin, että lapset vois vielä joskus kyläillä toistensa luona. 

**********************

Tänään heräsin siihen, kun A tuli silittelemään selästä ja sanoi Rakkaaksi. Sitten tuli päivän suunnitelma; pelataan, luetaan kirjoja ja katsotaan jouluelokuvia. Ja että tänään pitää tehdä kaikki yhdessä. Kyllä meillä tekemistä täällä riittää, eikä ketään harmita, ettei tarvi lähteä tonne pimeään sateeseen heti aamusta.

2 kommenttia:

  1. Kummitädin silmät kostuu ihan vaan heihei tekstistä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Mä en pystynyt lukemaan kortin sisällä olevaa runoa, kun A olis halunnut tietää, mitä siinä luki. Piti odottaa isiä kotiin. :)

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...