tiistai 30. joulukuuta 2014

Lahjoja

Ollaan siivoiltu hissukseen A:n huonetta ja etsitty paikkoja uusille lahjaksi saaduille leluille. Lahjoja tuli taas paljon, mutta ei mitään älytöntä, vaan kivoja ja käyttäkelpoisia juttuja.

Pelit on aina hyviä ja niitä tulikin kolme kappaletta. Näitä on kaikkia jo joulun jäljiltä pelailtu. Varsinkin tohon Klack-magneettipeliin ollaan jääty koukkuun ja päivässä tulee pelattua parikymmentä erää. Yksi erä on ohi ihan parissa minuutissa. 


Anni-vauva sai uusia vaatteita talvipakkasten varalle.


Vielä ehdittiin saada myös viimeiset joulupaketit Isomummilta. <3


Paketeista paljastui tottakai lämpimäisiä, kuten joka vuosi. A sai kahdet villasukat ja lapaset ja uusi tulokas sukat, lapaset ja myssyn. Mummin sukkapaketteihin on voinut aina luottaa, en tosin uskonut, että tänä vuonna niitä olisi ehditty saada.


Lisäksi tuli iso setti Playmobileja, A:lle ja vauvalle yhteiseksi Duplo-jätskejä, koristenukke, keijunukke, pipo ja dvd. Kuvasta jäi puuttumaan cd-soitin, joka kytkettiin heti käyttöön ja nyt on meidän illat toistaiseksi taas pelastettu, kun A nukahtaa ilman taistelua unimusiikkia kuunnellen.


Koko perhe saimme yhteiseksi Pauliina Rundgrenin tekemän metallisen sukupuun, joka sopikin meille tosi hyvin ja on aivan ihana koriste.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...