tiistai 9. joulukuuta 2014

Yhden aikakauden päätös

Tänään on A:n viimeinen päiväkotipäivä. Illalla on vielä päiväkodin joulujuhla. 2½-vuotinen päiväkotiura on takana. Ollaan puhuttu päiväkodin loppumisesta jo pitkään ja A on sitä jo odottanut innolla. Viimeiset pari viikkoa ollaan rastittu päiviä kalenterista ja laskettu, monta vielä jäljellä. A jää mielellään kotiin, eikä tunnu olevan mitenkään haikealla mielellä päiväkodin loppumisesta. Taitaa olla äidille haikeampaa. Kaverit ovat jonkun verran vaihtuneet näiden vuosien aikana, mutta aikuiset ovat pysyneet aika hyvin samoina ja ovat varmasti tärkeitä A:lle. Mutta puhuttu on, että voidaan joskus käydä päiväkodilla vauvaa, kun ohi mennään. 

Eilen käytiin tutustumassa kerhoon, jossa A aloittaa keväällä. Siellä olikin niin kivaa, että ei meinattu päästä eilen lähtemään pois. A sai askarrella itselleen käsikorun ja muutenkin toiminta vaikutti oikein kivalta. 

Tämän aamun joulukalenteriluukusta löytyi kaulakoru, jonka saa laittaa illan juhlaan. 


A on mukana yhdessä Leipuri Pulla -esityksessä, jonka osaakin laulaa ja esittää kuin vettä vaan. Eilen askarreltiin 2½ tuntia joulukortteja ja muistamisia. Päiväkodin opet saavat omat muistamisensa, parhaille kavereille tehtiin kortit ja pitkäaikaisimmalle kaverille, joka aloitti hoidon samaan aikaan, lisäksi pieni paketti. 

A koristeli itse "puut" ja teki jokaiselle piirustuksen. Lisäksi kortteihin kirjoitettiin A:n ajatuksia kustakin opesta.
Kavereille tehtyjä kortteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...