torstai 4. joulukuuta 2014

Kirppislöydöt

Toissapäiväinen kirppis-kierros ei tosiaan ollut ihan turha. Koska on aina kiva lukea muidenkin löydöistä, niin tässä nyt tämänkertaiset omat löytöni. Kuvailin näitä näemmä jossain ihme valossa..

4 Petshop-eläintä, yht. 8 €
Näitä Petshoppeja lähdin varsinaisesti etsimään, kun ovat sopivaa täytettä A:n joulukalenteriin (joka osittain vieläkin täyttämättä). Halvemmallakin olen näitä joskus löytänyt ja hetken mietin, maksanko näin paljon. Kun vertailun vuoksi löytyi huonokuntoisia yksittäisiä, joista pyydettiin 6,50 €, ei tämä 2 euron kappalehinta hyväkuntoisista sitten enää tuntunut niin pahalta. Kun oli tosiaan uudenveroinen. 

Kaikki muut olivatkin sitten ihan totaalisia heräteostoksia. Tosin niinhän kirppiksillä yleensäkin, koska ikinä ei voi tietää, mitä löytää. 

Pomp de Lux -mekko 122 cm, 12 €

Tämä on jo meidän kolmas lintumekko. Ensimmäinen oli 4-vuotissynttäreille ostettu pinkeillä linnuilla, vähän aikaa sitten ostin seuraavaa kokoa olevan nettikirppikseltä keltaisilla linnuilla ja tämä on siitä vielä isompi koko oransseilla linnuilla. Menee vaikka ensi kesän juhlissa. 

Pentik lyhty, 4 €
Kerrankin löytyi itsellekin jotain. Ensimmäisenä tästä lyhdystä tuli ihan mieleen pääsiäinen, mutta sopii hyvin myös jouluiseksi tai oikeastaan minkä vuodenajan tahansa lyhdyksi. Tai jonkun asetelma aluseksi.

2 x villasukat + lapaset, yht. 3 €
Anoppi pitää meidät tarvittaessa hyvin sukissa ja lapasissa, mutta koska näitä ei oikeastaan voi olla liikaa, tarttuivat nämäkin mukaan. Lapaset ovat sopivat seuraavaa kokoa ja sukat olivat kivan jouluisen väriset. Toiset sukista päätyvätkin johonkin joulukalenterin luukkuun. 

Neuletakki 116 cm, 2,60 € / Newbie-body, 50 cm
Neuletakkeja me käytetään tosi paljon ja niitä aina tarvii. A:lle löytyi tollanen maitokahvin värinen, joka näyttää kuvassa valtavan suurelta. Pikkusiskolle(?) uudenveroinen body ihan pienintä kokoa. 

Viking Goretex vk-kengät koko 22, 6,75 €
Nämä lähti mukaan jemmalaatikkoon. Lasten kengät on ihan älyttömän kalliita, kun olis kuitenkin kiva, että kengät on hyvät. Tämänkokoiset eivät vielä juurikaan kulu ja nämä olivatkin ihan uudenveroiset. Aina vähän riski ostaa kenkiä etukäteen, mutta voisin arvioida näiden olevan sopivat juuri ensi keväänä, kun harjoitellaan ulkona kävelyä. Ja kun olivat puoleen hintaan, ei hinnaksi jäänyt kuin muutama hassu euro, joten tappio ei ole suuri, jos nyt ovatkin sitten väärän kokoiset. 

Tällaisia löytöjä tällä kertaa.

1 kommentti:

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...