keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulupukille

A ei ole tänä vuonna tehnyt toivelistaa Joulupukille ja taitaa jäädä tekemättäkin, vaikka on siitä pariin otteeseen puhunutkin. Mutta vieläkään ei löydy ikinä mitään sellaisia tiettyjä toivejuttuja, vaan ne vaihtelee koko ajan. A oppi täysin kellon vähän aikaa sitten ja haluaa koko ajan pysyä kartalla siitä, mitä kello on. Joten joululahjaksi olisi tarvetta rannekellolle. Toinen mummeista lupasi hoitaa tämän niin, että A pääsee joulun jälkeen mukaan kello-ostoksille mieleistä valitsemaan.

Toinen hyödyllinen lahja voisi olla lahjakortti Hoploppiin. Luulen, että siellä tulee kevään aikana käytyä välillä purkamassa energiaa.
 

Jokavuotisena perustoiveena on myös lautapelit, koska niitä me pelataan paljon ja nyt vois jo pelata vähän haastavampiakin pelejä.

Muoks. Onhan yksi toive tullut esiin, joka oliskin koko perheen mielestä kiva. Vaaleanpunainen Stiga. Mutta tämä tietysti kannattaa ostaa vasta siinä vaiheessa, kun on varmaa, että saadaanko tänä vuonna lunta vai ei. Viime vuonna taidettiin päästä kunnolla mäkeen vaan kerrran.


Mitäs sitten äiti toivoo tai tarvitsee. Tänä vuonna olikin muutamia tarpeita, mutta päädyin lopulta jo ostamaan ne itse, kun sopivat tulivat vastaan. Eka hankinta olivat keltaiset saappaat ja sitten tarpeissa oli myös uusi kattila, mutta kun eteen osui hyvä tarjous, tilasin senkin jo.  Hemmottelin itseäni myös jatkamalla Kodin Kuvalehden ja Maku-lehtien tilauksia pienillä pätkillä kevääksi. Kiva, kun on kotona, että silloin tällöin postilaatikkoon kolahtaa mukavaa luettavaa.


Joten eipä tälle vuodelle jää kummempia toiveita. Jokavuotisena toiveena on uudet yökkärihousut. Vaatekappale, jota käytän kaikkein eniten ja viime vuonna saadut pökät ovatkin jo melkein puhkikulutetut. Ja sitten tietysti konvehdit. Joita ei ikinä tule ostettua itselle, mutta kuuluva kuitenkin jouluun. (En nyt onnistunut löytämään tähän kuvaa Fazerin lemppareista, enkä muista edes näköjään koko boksin nimeä.)

Ylläritoiveeksi keksin tänä vuonna huonetuoksut. Tykkään polttaa tuoksukynttilöitä, mutta keväällä valon lisääntyessä kynttilöiden polttelu vaan unohtuu. Kuitenkin olisi kiva saada jotain kivaa tuoksua leviämään asuntoon, joten siihen huonetuoksut on kivoja. Ne on kuitenkin sellaisia "turhakkeita", että niitä ei tule juuri itse ostettua. Tällä hetkellä meillä on eteisessä tätä Dermosilin raparperin ja vaniljan tuoksua.

Kuva: Dermosil

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...