sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukalenterit

Ollaan päästy jo toiseen adventtiin. Keittiön pöydällä paloi tänään sen merkiksi kaksi kynttilää. Ja lisäksi vielä joulukalenterikynttilä. Joulukuun kulkua seurataankin monen eri kalenterin kanssa. 


Muistan meillä olleen joskus lapsena tällaisen, josta joka päivä piti polttaa yhden päivän verran, mutta sen jälkeen näitä ei ole paljon näkynyt. Tämä yksilö löytyi Tigerista. Tosi tämä on sen verran paksu, että päivät laahaa koko ajan jäljessä, vaikka tätä aina ruokailuiden ajan ja vähän muulloinkin, poltetaankin. 

A:lla on ihan perinteinen kuvakalenteri. 


Meillä molemmilla on toki myös suklaakalenterit, samanlaiset. 


Miehellekin täytettiin oma karkkikalenteri, kun muillakin on. Sitä vaan pitää joka päivä muistuttaa sen avaamisesta.


Lisäksi A:lla on huoneessaan tonttu, jonka pussukoihin ilmestyy pieniä yllätyksiä. Karkkipäivinä voi olla joku pieni herkku, muuten tarroja, askartelujuttuja ja muutamana päivänä pyykkipojilla pussukkaan kiinni vähän isompi pussi, josta voi löytyä esim. pikkulegoja tai joku pieni lelu.


Ja pisteenä i:n päällä itselläni on Body Shopin kosmetiikkakalenteri. Pohdin pitkään, onko tämä järkiostos, kun on sen verran tyyris (vaikka sainkin tämän lopulta äidiltä). Mutta tähän mennessä olen ollut erittäin tyytyväinen.


Kolmesta ensimmäisestä luukusta paljastui käsirasvaa, viila ja käsisaippua. 

Ja kolmesta seuraavasta karpalo-suihkugeeli, kimaltava karpalo-vartalovoide ja musta silmänrajauskynä. 


Suihkugeeli pääsi heti käyttöön ja onkin hyvän ja raikkaan tuoksuinen. Lauantaina käytiin ulkona syömässä, jolloin kokeilin kimaltavaa vartalovoidetta ja sehän kimalsikin. Sopivasti, mutta ei liikaa. Ja juuri kun edellinen silmämeikkikynäni oli loppumaisillaan ja harkitsin uuden ostamista, tuli sellainen 6. luukusta. :) 

Innolla jään odottamaan, mitä lopuista luukuista paljastuu. Ja lapsen pussikalenteriin pitäisi vielä paketoida viimeiset yllätykset ja täyttää tyhjät pussukat. 

Ja näiden avattavien kalentereiden lisäksi katsotaan tietysti joka päivä kakkoselta Joulukalenteri. Ja iltaisin luetaan iltasatu Neposen joulu -kirjasta, joka onkin osoittautunut hyväksi.  Ja onneksi onnistuttiin nappaamaan tämä kirjastosta jo hyvissä ajoin ennen kaikkien joulukirjojen katoa.


Ihanaa 2. (vaikkakin sateista ja märkää) adventtia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...