keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Tuoksuvia lahjoja

Lahjat kuuluvat meillä myös aikuisten jouluun. Kerran vuoteen on kiva miettiä juttuja, joilla voi ilahduttaa toisia. Ja on niitä tietysti kiva myös saada, turha sitä on kieltää. Toivoin jotain tuoksuvaa ja sainkin kivoja tuoksuvia paketteja. 

Tällaset on parhaita tietysti myös siitä syystä, että ovat käyttötavaraa, eivätkä jää kaappeihin kuleksimaan. 

Meillä on nyt ensimmäistä kertaa oma sauna, joten saunatarvikkeet tulivat tarpeeseen. Näitä onkin kaikkia jo kokeiltu. 


Ilahduin todella, kun eräästä paketista paljastui ihan yllärinä Lushin tuotteita. Nää olikin kaikki ihan nappivalintoja. Paria erilaista saippuaa, shampookiekko ja hiusten esihoitoaine. Ja kaikki aivan ihanan tuoksusia. Mulla on ollut tuotteet yöpöydällä joulusta asti ja yöllä kun heräilen (paljon), nämä tuoksuvat ihanasti nenään. Shampoo oli juuri se, mitä olisin itsekin ostanut seuraavaksi edellisten loputtua. Ihanan hunajantuoksuinen. Ja hiusten hoitoaine oli juuri se, mitä erittäin helposti takkuuntuvat hiukseni kaipasivat. Tämäkin oli sopiva saunatuote, koska tämä levitetään kuiviin hiuksiin 20 minuutiksi, esim. saunomisen ajaksi, jonka jälkeen hiukset pestään normaalisti. Jännä, että vaikka tämän jälkeen käytettii normaalisti shampoota ja hoitoainetta, tästä jäi hiuksiin todella vahva ja hyvä tuoksu. Ja hiukset selvisivät todella helposti, ei takuista tietoakaan. Tämä taitaa päästä vakituiseen käyttöön.  


Käsirasvoja, jasmiinin tuoksuista suihkusaippuaa ja huonetuoksu. 


Ja suklaata. Yllättäen neljä boksia samaa laatua.


Ja lahjakortin Kakkugallerian kakkubuffettiin. Tulee varmaan keväällä ihan tarpeeseen, kun kaipaa hetken hengähdyksen arjen keskelle.  

2 kommenttia:

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...