lauantai 26. lokakuuta 2013

Asusta nahalla

Tajusin, että näistä kirjoittaminen on unohtunut täysin. Jaa, mistä näistä? No I love me -messuilta löytyneistä uusista koruihanuuksista. Innostuimme Ystäväni kanssa myyntikojulla ihan täysin ja ostimmekin aika monta juttua. Nämä nahkakorut olivat meille molemmille ihan uusi tuttavuus.


Kyseessä ovat ViaMinnetin nahkaiset korut ja asusteet. Olen itse asiassa vähän etsinytkin isompaa kukkasormusta ja nyt niitä löytyi monissa kivoissa väreissä. Meinasi iskeä valinnan vaikeus. Ja alussa meinasin, että en saa sormuksia pysymään lapsen kokoisissa sormissani, mutta koska sormukset olivat säädettäviä, saan ne ehkä kuitenkin väännettyä niin, että pysyvät.


 Päädyin kolmeen väriin, klassisiin ja kaiken kanssa sopiviin mustaan ja valkoiseen. Ja sitten tietysti pinkkiin.




Sormusten lisäksi oli pinnejä ja tukkajuttuja, laukkuihin laitettavia koristeita, rintaneuloja, rannekoruja yms. Kaunista kotimaista käsityötä, jota suosin mielelläni. 

Henna

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nää on tosiaan aivan ihania ja kivoja pieniä asusteita. Vähän houkuttaisi vielä hiuksiin laitettavat kukkaset, verkkokauppaan näytti tulleen paljon kivoja erilaisia. Löytyvät täältä: http://www.viaminnet.com/verkkokauppa/

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...