tiistai 8. lokakuuta 2013

Hullut

Hullarit alkaa taas huomenna, vaikka jotenkin ajattelin, että se olis vasta ylihuomenna. Kovin montaa juttua kuvastosta ei onneksi löytynyt, vaikka sitä onkin selattu ahkerasti. Muutama juttu kuitenkin kiinnitti katseen ja jos vaan jaksan, käyn näitä katsomassa. Kaikki sattuu nyt olemaan eri päivinä, niin kaikkina ei varmasti tule käytyä.


Lento olis jo huomisen valikoimassa, niin se jää nyt väliin. Enkä muutenkaan tiedä valitsisinko juuri tämän sitten kun palovaroitinten hankinta on seuraavaksi ajankohtaista, mutta onhan tuo nyt perinteistä söpömpi.

String-hylly osui silmään sikäli, että olin juuri pohtinut sen hankkimista A:n uuteen huoneeseen. Tosin jos se muutto tässä nyt kohtalaisen ajan sisällä tapahtuu, niin tuota ei enää tänne asuntoon kiinnitetä, muta uskoisin sille löytyvän paikan myös uudesta kodista. Tässä häiritsee ehkä himpun verran vaan se, että tämä löytyy joka toisestat kodista. Mutta kiva se on ja jos vaan raaskin, niin kokeilen onneani ja yritän saada yhden kappaleen meille.


Seuraavaksi mennään vaatteiden muodossa oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Poncho osui silmään ensin, jotenkin tosi kiva ja varmasti mukavan lämmin. Tiedä vaikka uudessa työhuoneessa olis tosi kylmä ja tarviis jotain lämmittävää päällepantavaa. Mutta jos tätä aikoisi ulkona käyttää, ei se vaan kerta kaikkiaan sovi minkään olemassa olevan takkini kaveriksi. Joten lauantaina tarjonnasta löytyisi siihen tarkoitukseen sopiva nahkatakki. Tällaisen nahkatakin pitäisi olla tosi tyköistuva, joten voi olla, että pieninkin koko tästä on itselleni iso, takkieni koko kun on yleensä XS. Mutta ehkä sitä voisi käydä sovittamassa. Ainoa vaan, että poncho pitää ostaa jo edellisenä päivänä, joten näitä ei saa oikein soviteltua yhdessä. 

Tällaisia metsästetään siis tällä kertaa. 

Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...