perjantai 25. lokakuuta 2013

LVK: 4. päivä

Ja sitten illan pakollinen diettipostaus. Ei kuvia herkkuruuista tänään, taisin unohtaa muistikortin kamerasta, kun kuvia ei löydy mistään. No eipä niissä olis ollut paljon näkemistäkään, ateriat kutistui kahteen tänään. Aamulla puuro, lisäksi huijasin kaakao-cappuccinon verran. Päivälliseksi eivät leikkeleet edelleenkään houkutelleet, joten valitsin kaksi porkkanaa. Lounas venyi jälleen iltapäivän puolelle ja sen jälkeen ei ole oikeastaan ollut nälkäkään. Olen syönyt vähän pähkinöitä ja jälleen muutaman palan raakasuklaata. Ja yhden banaanin. Tää neljä päivää tais olla tässä. 
Ja koska tarkoitus on kait seurata noita ensimmäiseen postaukseen laittamiani lukemia, tässä uudet mittaukset (lihavoidut tuoreimpia). Lantiosta lähtenyt muka 1,5 cm, syytän mittaajaa. Painoa pudonnut pikkusen, no kai se nyt putoo, kun ei syö. Surkuhupaisinta se, että halusin nimenomaan rasvat alas, niin nepäs sitten päättikin tässä neljän päivän aikana nousta. Että silleen. :) Tosin ei oo ehkä ihan maailman luotettavin toi kotilaite, että muutaman yksikön voi heittääkin. Viikon päästä ehkä kuitenkin jo nähdään mihin suuntaan lukema olis menossa.

paino 52,0 kg / 51,3 kg 51,4
BMI 20,8 / 20,5 20,6
rasvaprosentti 30,5 % / 30,9 %
lihasprosentti 27,6 % / 26,5 %
sisäinen rasva 4 / 4
lepokulutus 1201 kcal / 1200

vyötärö kapeimmalta kohdalta 73 cm / 73 cm
navan kohdalta 80 cm / 80 cm
lantio 88,5 cm / 87 cm
reisi 54,5 cm / 54,5 cm

Teen samat mittaukset seuraavan kerran siis viikon päästä ja jos edelleen lukemat ovat noususuhdanteisia, niin loppuu koko juttu alkuunsa ja viskaan kirjan takaisin sinne minne se kuuluu. Yhtenä tähän ruokavalioon kuuluvana juttuna on syödä paljon pähkinöitä ja niissähän tunnetusti on myös paljon rasvaa, joten se voisi ehkä selittää myös tuon rasvaosuuden kasvun. Tästä piti kirjoittaa tänään vähän enemmän, mutta nyt tuli jo ihan tarpeeksi tekstiä tälle päivälle, joten jääköön se huomiselle.  

Ja huomenna päästäänkin sitten varsinaisesti asiaan, eli toivottavasti vähän paremmalta maistuvaan ruokaan. Tosin huominen ei tule menemään ihan oppikirjan mukaisesti kuitenkaan, koska illalla olis tarkoitus olla juhlissa, enkä varmasti jätä mitään herkkuja syömättä minkään diettien tai muidenkaan takia. 

Kaupasta täydennettiin ruoka-aineita tulevia ruokakokeiluja varten. Aika paljon pähkinää, mutta olipas ostoslistalla myös suklaata. Tosin tummaa sellaista. 


Ja tässä oli tosiaan siis vaan pieni osa ostoksista, ne jotka olis jäänyt ilman tätä hommaa kauppaan. Kyllä ostettiin sieltä myös vihannesta ja  muuta perustavaraa. :)

Henna

4 kommenttia:

  1. Hih, hykertelen täällä partaani =) Taisin just kahvin kanssa vetästä yhden neekerin pusun (vai miksi niitä nyt saakaan kutsua). Nyt vasta siis selvisin tarkastelemaan tätä sinun dieettiäsi. Oli vaan pakko kommentoida tuohon rasvaprosentin kotimittaukseen. Ne kotimittarit yleensä reagoi nesteen määrään kehossa... Saattaa siis antaa ihmellisiäkin tuloksia. Eiköhän peili olis paras mittari??? -Henni-

    VastaaPoista
  2. Oho, säkin löysit tänne. Kivaa lukemista siihen kahvin kaveriks. :D Noi mittarit voi tosiaan kertoa mitä sattuu, mutta huomenna on taas punnitus, että katotaan mitä se sanoo. Mut jos ei siihen ole luottaminen, niin ehkä sitten siihen peiliin ja mittanauhaan. Ne ei kai valehtele. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...