lauantai 5. lokakuuta 2013

Lepopäivä

Tänään ei olla tehty oikeastaan mitään. Pesty koneellinen pyykkiä ja tehty ruokaa ja muuten oltu vaan. Äiti ja iskä kävi pikaisella vierailulla. Sain kukkia uuden työn kunniaksi ja äitiltä taas vähän tuliaisia kosmetiikkavarastosta. Ei pääse ihan heti purkit loppumaan, ei. 



Vierailun jälkeen lähdettiin A:n kanssa vielä hetkeksi pihalle pelaamaan jalkapalloa. Tai se oli tarkoitus. Mutta kun naapurin lapset olivat pihalla, unohtui äidin seura hyvin nopeasti ja sinne se viiletti muiden seurassa leikkimään. Huvittavinta oli se, että toiset lapset olivat jo koululaisia ja eskarilaisia ja A puolet muita pienempi. Silti kun joku ehdotti että leikitäänkö kotia, niin A julisti samantien kovaan ääneen haluavansa olla äiti. :D No sitten kun lapset päättivat pelata jalkapalloa, niin A jäi sivustaseuraajaksi, varsinkin kun kaikki muut harrastavat jalkapalloa, niin pallon käsittely oli vähän erilaista. 

Mutta niin ne vaan lapset kasvaa ja äidin on siirryttävä pikku hiljaa pois leikkien tieltä. Onneksi seura kelpaa kuitenkin kotona vielä paremmin kuin hyvin. 


Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...