torstai 10. lokakuuta 2013

Täsmäisku siivousosastolle

Tänään olin Stockalla heti siinä vartin yli kahdeksan. Hyvin oli vielä kaikkea jäljellä, mutta kyllä mm. Componibilit liikkui aika tiuhaan tahtiin kassan kautta ulos. Ja mä sain mun Stringin. 


Tuli siellä sitten kierrettyä myös muut osastot. Varsinaisiin herätejuttuihin en kuitenkaan pahemmin sortunut. Eilen huomasin puutteen A:n kurakamppeissa, yhdet käytössä olevat housut olivat kokoa 92, joten alkoivat olla jo pikkuisen naftit. Niiden tilalle ostin uudet keltaiset kurahousut ja -rukkaset. Ja kummipojalle löysin osan joululahjaan. 

Ystävälle olin luvannut katsoa olisko Methodeita. En meinannut löytää, kun olivat niin hyvin ne piilottaneet takakäytävälle. Mutta siellähän niitä oli kaikkea mahdollista sorttia, joten pienen viestittelyn ja ystävän tarpeiden kartoituksen jälkeen suuntasin kassalle mukanani aimo kasa puteleita. 


Methodin mukaan siivoamisen tulee olla hauskaa, helppoa, ympäristöystävällistä ja tietysti tehokasta. Ja hyväntuoksuista. Normaalihinnalla en raaski näitä juurikaan ostella, mutta nyt kun suihkupullojen hinta oli 4,90€/kpl, koki siivouskomero kerralla päivityksen. Eikä oikea hintakaan (7,90-9,90 €) paha ole siitä ilosta, että isoimmissa puteleissa on melkeinpä litran verran tavaraa. Mutta näillä pärjään taas varmasti seuraavaan alennusmyyntiin. 

Pidän myös pulloissa olevista teksteistä. Jos suihkunpesuaineessa lukee ohjeessa, "Suihkuta. Ei huuhdella, eikä pyyhitä!", enhän voi jättää sellaista siivousainetta ostamatta. Voiko siivous enää helpompaa ollakaan.


"we would say "no exertion required, ", but you do have to engage your trigger finger". :)
Ja tokihan nämä melkein kaikki käy melkein kaikkeen ja kaikenlaisille pinnoille, että melkeinpä yhdelläkin pärjäisi. Tosin oli tossa esim. ihan lattianpesuun ja puupinnoille tarkoitettujakin juttuja. Mutta noi yleissuihkeet ovat aika hyvin sovellettavissa likaan kun likaan. Jospa sitä vaikka huomaamattaan tulis siivottua, kun hyviä aineita apuna.  




Henna

4 kommenttia:

  1. Kiitoskiitoskiitos! Just oikeat putelit mulle :) Minä nyt varsin innokkaana siivoajanakin siivoan paljon enemmän pintoja kun on nuo purnukat käytössä. Vessan putsaus varsinkin on nykyään enemmän mieluista puuhaa :) Se tuoksu vaan on niin hyvä ja niin puhdas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Onneks tajusin mennä vielä sinne kulman taakse, niin saatiin varastot täyteen! :)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Mäkin olisin halunnut ostaa String-hyllyn, jos olisin vain päässyt lähtemään Hulluille päiville. Meinasin laittaa sulle viestiä, että olisit ostanut sen mulle samalla kun haet sitä itselle mutta unohdin laittaa. Täytyy toivoa, että kyseisen hyllyn saa vielä jonain päivänä alennuksesta niin hankin sen vaikka sitten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jos olisit vaan muistanut laittaa viestin, niin tietysti olisin sullekin yhden ostanut. Kävin lauantaina katsomassa, josko niitä olisi vielä ollut, mutta olivat tietysti jo loppu. Eiköhän tämä taas seuraavilla Hulluilla ole alessa.. :)

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...