torstai 17. lokakuuta 2013

I love me

Perjantaina otettiin tyttöjen kanssa pieni irtiotto arjesta ja rakastettiin itseämme yhden messupäivän verran.


Rakastan kaikkia messuja ja taisin saada vähän omaa innostusta vähän jaettua ei-niin-innostuneille seuralaisillenikin.

Parasta  messuissa on se, kun löytää jotain uusia tuotteita, joiden olemassaolosta ei tiennyt mitään, hyvät tuotetarjoukset ja tietysti ilmaisnäytteet ja maistiaiset. Nälkä ei pahemmin ehtinyt tulla, kun kierrettiin terveys-osastolla maistelemassa erilaisia proteiinirahjokoja, -patukoita ja vitamiinishotteja.

Tässä meni jotain MSM-litkua.
 Taidettiin kaikki lähteä täysien kassien kanssa kotiin. 


Limppua ja keksejä onnistuin saamaan pallonheitosta ja tarkkuusammunnasta. Osuttiin pallonheittopaikalle just oikeeseen aikaan, niin asetuttiin jonon jatkoksi sellasen mummolauman perään. :)


Titi-Nallen suklaapäällysteiset mustikat ja puolukat oli tosi hyvässä messutarjouksessa, 1 €/pussi. Ja purkkaa ostettiin isompa satsi kimpassa.


Mukaan lähti myös muutamia uudenlaisia juttuja. Mintunmakuisia raakasuklaita sai kympillä 6 patukkaa. Vähän tyyriimpää kuin tavallinen suklaa, tätä tosin tarvitsee syödä vaan ihan pala pari kerralla. Cocovin kookossokeria. En osaa juoda teetä ilman sokeria, niin jospa tämä olisi terveellisempi vaihtoehto siihen. Pussissa myös kerrotaan, että sisältää enemmän vitamiineja ja hivenaineita kuin mikään muu sokeri ja matalan glykeemisen indeksinsä vuoksi sopii myös mm. diabeetikoille. Pussi maksoi 4,60 €.


Ja sitten vielä sipulin makuista Jaksamisleipää, josta en ollut koskaan kuullutkaan. Jotain soijajuttua ja spelttiä. 4 €/pkt.

Messuilla oli myös pari teefirmaa ja olikin tarkoitus ostaa jotain teetä. Oli niin hyviä tarjouksia, että tuli ostettua vähän enempi. Forsmanilta 3 pussia vitosella ja Nordqvistilta lajitelmalaatikot 1,50/kpl.


Seuraavat messut taitais olla sitten Kirjasellaiset. Nehän onkin jo ihan kohta.. 



Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...