tiistai 22. lokakuuta 2013

LVK: 1. päivä

LKV eli litteä vatsa kuukaudessa, toimikoon lyhenteenä tästä eteenpäin. Ensimmäinen päivä takana ja täytyy todeta, että tää on ehkä kaikkien aikojen typerin idea. :) No, kolme vielä jäljellä, ei kai me nyt kesken lopeteta. 

Ateriat eivät ole mitään kulinaarisia nautintoja. Ja nälkäkin on ollut. Ei kuitenkaan pahasti. Ruokavalio on koostunut tänään pääasiassa kalkkunasta, tomaatista, ahvenesta, vihreistä pavuista, mustikasta ja auringonkukansiemenistä. Kyytipojaksi joka aterialla ah niin maukasta makuvettä, makuina kurkku, inkivääri, sitruuna ja minttu. 2 litraa pitäis päivässä mennä, mulla on mennyt siitä ehkä kolmannes. Eipähän tarvi huomiselle tehdä uutta satsia. 

Toi leikkelejuttu on niin älytön. Rupesi huvittamaan, kun laitoin annosta itselleni, kun tuli mieleen paketeissa olevat tarjoiluehdotukset. Tätähän paketissa ehdotetaan. Lisää huvittavista ehdotuksista voit lukea täältä. (Harmi, kun ei ole enää päivittyvä blogi). Myös pavuista jätin puolet ja ahvenesta osan. Vielä pitäisi saada loput mustikkasmoothiesta alas, niin sitten on tän päivän syömiset siinä. Kauhulla odotan huomista päivää, lounas ja päivällinen olivat aika karmivia. :) Auringonkukansiemenet olivat kuitenkin positiivinen yllätys, ne maistuivat hyviltä ja sopivat hyvin murojen joukkoon. Taivavat jäädä ruokavalioon. Ainakin niin, että saan tuon puolen kilon pussin kulutettua.

Henna

6 kommenttia:

  1. Mitä tähän nyt sanois..... Auringonkukansiemenet on tosiaan hyviä, käytän niitä salaatissa. Ja siis onko tossa aamupalalla kipossa niitä siemeniä vai mitä ihmettä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tähän voi kai oikein mitään sanoa. Hullu mikä hullu! :) Joo, siemeniä on kipossa, kippasin ne siitä sitte tonne murojen joukkoon.

      Poista
  2. Joo, mä olen kanssa vähän sanaton tästä projektista :) Mitä tarkalleen ottaen tuon neljän päivän jälkeen kirja ohjeistaa syömään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanaton mä olen itsekin ja mietin vaan että miksi. :) Mutta neljän omituisen päivän jälkeen päästään sitten jo ihan tavallisen tuntuisiin ja hyvän kuuloisiin ruokiin. Kirjoitan niistä sitten lisää, jos näistä alkupäivistä selviän. :)

      Poista
  3. Onnea matkaan! Kyllä aina välillä pitää kokeilla hulluja asioita! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä oon kuule juurikin tätä samaa mieltä!! :) Ei se ota, jos ei annakaan.

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...