keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Sairastuvalla

Viikonloppuna oli A:lla vähän nuhaa, ei kummempaa. Maanantaina päiväkodissa. Onneksi pääsi sinne, kun sattui olemaan valokuvauspäivä. Ja kuvista tulikin muuten ihan loistavia!!

Maanantai-iltana alkoi sitten silmätulehdus, johon käytiin tiistaiaamuna hakemassa tipat ja salvat. Lääkäri katsoi myös korvat. Vasen oikein puhdas ja siisti, oikea ihan hintsusti punoitti, ei kuitenkaan aiheuttanut mitään toimenpiteitä. Jos kipeytyy, niin uudestaan lääkäriin. Ja sittenhän siinä kävi niinkun edelliselläkin kerralla. Päivä meni hyvin. Silmätippojen kanssa piti tapella 4 krt/pv. Ja sitten, seitsemän aikaan illalla, juuri kun oltiin lähdössä mummolasta kotiin, tuli korva kipeäksi. Ja nimenomaan juurikin se vasen korva, joka oli vielä 8 tuntia sitten ollut täysin puhdas ja punoittamaton. Nopea piipahdus kotona, ajanvaraus viereiseen Diacoriin ja korvatulehdus toteamaan. Uusi reissu apteekkiin ja antibioottia naamaan. Ja vähän särkylääkettä vielä kyytipojaksi. Ilta oli kitinää, mutta tänään on ollut olo vissiin jo ihan normaali. Edelleen on vielä tapeltu niitten silmätippojan kanssa, antibiootit menee reippaasti alas, karkilta kun maistuu. Huominen vielä pois päiväkodista, eiköhän sinne perjantaina jo voi mennä. 

Kurjaa oloa helpottamaan kaapista löytyi Poni. Joka myöskin on kipeä ja sairastaa. Aivastelee, niistää ja pyytää mittaamaan kuumetta. Tämä löytyi vähän aikaa sitten Myrtsin kirppikseltä kuudella eurolla ja jemmasin sen tällaista sairastelua odottamaan. 


Tänään ollaan oltu koko päivä sisällä, vähän siivoiltu ja leikitty Legoilla. Sekä Duploilla, että mun vanhoilla pikkulegoilla. Jotenkin ihanaa, kun voi leikkiä noilla samoilla, kun itse on leikkinyt pienenä. Legojen seassa oli vielä pari autoa, jotka olen kasannut joskus yli 20 vuotta sitten. Harmi, kun ne ehdittiin purkaa ennen kuin tajusin ottaa kuvat.




Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...