lauantai 19. lokakuuta 2013

Varaston täydennystä

Toiset tyhjentää varastoja ja toiset täydentää niitä. Viimeksi täydennettiin siivouskaappia ja nyt sitten rasvakaappia. Lumenella on pari kertaa vuodessa varastontyhjennysmyynnit, joissa tulee aina käytyä. Siellä on halpaa, mutta nyt oli erityisen halpaa. Tuotteet oli hinnoiteltu yksittäinkin, mutta uutena juttuna oli litran ja kahden kokoiset Minigrip-pussit, jotka sai lastata niin pullolleen kaikkea kun halusi. Eikä pussin tarvinnut mahtua edes kiinni. Ja hintana oli koosta riippuen joko 30 tai 50 €. Ystävän kanssa oltiin ostoksilla, eikä meillä ollut itse asiassa kovin paljoa mitään tarpeita, joten ensin otettiin yksittäisiä tuotteita. Hyvin nopeasti tajuttiin kuitenkin, että pussiin kerääminen on silti kannattavampaa. Ja olihan se. Kotiin tullessa etsittiin netistä kaikkien tuotteiden oikeat hinnat ja muutama euro pyöristettynä saatiin 600 euron arvosta tuotteita 50 €:lla. Kempparitavaroista ei kyllä todellakaan tarvitse maksaa itseään kipeäksi, ellei välttämättä halua. Pussin kätevyys näkyi myös kassalla. Yleensä näissä tapahtumissa saa tunnin verran jonottaa kassalle, mutta nyt ei ollut jonon jonoa missään, kun kaikki otti vaan sellasen pussukan.

Lavastettu pakkaus. Tässä vaan omat jutut, uskomatonta, että oikeasti tänne sekaan mahtui vielä ystävänkin jutut, joita niitäkään ei ollut ihan vähää.

Tokihan sieltä tolla tyylillä tulee otettua myös muutama ylimääräinen juttu, mille ei ole mitään akuuttia tarvetta, mutta mitään överiturhaa ei kuitenkaan tällä kertaa tullut otettua, vaan täytettiin pussi hyvin järkevästi ja tehokkaasti. Itselleni lähdin etsimään oikeastaan vaan jotain seerumia. Anopilla olikin tällä kertaa enemmän tarpeita ja iso osa ostoksistani lähtikin tällä kertaa sinne suuntaan. Itsellekin löytyi se seerumi ja toinenkin, niin riittää taas vähäksi aikaa.



Henna

2 kommenttia:

  1. Mieletön määrä kun otetaan huomioon että siitä puuttuu 23 tuotetta jotka lähti mun matkaan. Että me ollaan hyviä pussin täyttäjiä! Lisätään tämä meidän bisnesideaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ku sullaki oli niinki paljon tuotteita. Määrällisesti itse asiassa enempi ku mulla, useimmat vaan pienempiä. Mut oli pussi tehokäytetty kyl. Ja ideoitahan meillä riittää.

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...