maanantai 21. lokakuuta 2013

Kuurankukkasia piirtyneenä pellolle

Kohta loppuu aika, kun voi vaan keskellä päivää haahuilla ulkona, jos siltä tuntuu.  Aamulla kävin koiran kanssa ulkona ja kun paistoi aurinko ja pellolla oli niin kaunista kuuraa, nappasin kameran mukaan ja kävin vähän räpsimässä. Kohta kun näin ei voi enää tehdä, paitsi tietty viikonloppuisin. Kuvien laadussa on vielä paljon parantamisen varaa, mutta tunnelma tarttui mielestäni mukaan. Auringonpaiste, kirkkaan sinisenä loistava taivas ja pakkasen valkoiseksi värittämät oksat.
Varmaan suurin syy blogien lukemiseen on inspiraation ja hyvän mielen etsiminen. Minulle ne syntyvät hyvistä kuvista, mutta myös hyvästä tekstistä. Kumpikaan ei kanna ilman toista.

Laitan tähän ylös muutaman blogin, joista olen itse saanut inspiraatiota ja ovat muutenkin kivoja ja mielenkiintoisia. Suosittuja ovat suurin osa, joten muutkin ovat nämä jo löytäneet, mutta joku voi löytää tästä uutta luettavaa. Nämä tosin löytyvät kaikki jo tuolta omasta sivupalkistanikin. :)












 Henna

2 kommenttia:

  1. Kyllä hyvä kamera vaan tekee ihmeitä. Pöydälläni on kameraamme kuuluva "parempia kuvia" kirja joka pitäisi selailla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vaan niin kärsimätön, että haluisin vaan osata ilman minkäänlaisia oppaita tai muita.

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...