torstai 24. lokakuuta 2013

LVK: 3 päivä

Alkaa tökkiä. Auringonkukansiemenet tulee korvista ulos ja eilen illalla huijasin ja vedin kitusiini yhden banaanin. Ei vaan riittänyt energia mun mustikkapussin jämistä. Ja kyllä maistuikin hyvältä. Tänään on myös jo hiukan sovellettu.


Aamupalana oli jälleen muroja, nyt kyytiin sai laittaa myös rusinoita, mikä toi kivaa vaihtelua makuun. Tuli jotenkin jouluinen olo. Selailin samalla tosin uutta Joululehteäni, mikä on muuten ihana! Aamupala oli niin aikaisin, että ennen lounasta oli jo nälkä ja piti saada jotain suuhun, muutakin kun jokaipäiväinen aamupäivän teeannos. Päädyin kahteen palaan suklaata. Ei ihan kuulunut 4 päivän ohjelmaani, mutta tumma suklaa on sentään kirjassa mainittu yhtenä litteän vatsan kaverina, joten päädyin siihen. Lisäksi syömäni oli peräti raakasuklaata, joten voin ainakin kuvitella sen olevan terveellisempää kuin tavallinen. Sen voimalla jaksoinkin sitten pitkälle iltapäivään. 

Tässä kuten monessa muussakin, ehkä lähes kaikissa ruokaremonttijutuissa painotetaan lyhyitä ateriavälejä, maksimissaan neljän tunnin mittaisia ja säännöllistä syömistä. Silloin ei pitäisi sortua naposteluun. Koska nimenomaan napostelu on isoin ongelmani, tällaisen aikataulun noudattaminen auttaa siihen. Ja huomaan nyt jo kahden päivän jälkeen, että on helpompi noudattaa tällaista rytmiä. Tänään kuitenkin lounas venähti usealla tunnilla, mikä on johtanut siihen, että en ole vieläkään syönyt iltapalaa. Toinen syy on se, että enä tiedä mitä söisin. Eilinen kauhupirtelö aiheutti sen, että mitään smootheja en halua tehdä enää vähään aikaan. 

Jos mietitte, mitä lounaani oli, niin se oli toissapäivältä jääneet ahvenet juustokuorrutuksella. Ja paketillinen pikkutomaatteja. Menivät kaikki ihan hyvin alas, mutta ahven on pahaa. Ja kallista. En osta sitäkään toiste. Ohjeen mukaan lounaaksi piti olla taas sitä ihanaa kalkkunaleikkelettä, mutta ei vaan pystynyt. Uskoisin, että ahven oli kuitenkin parempi vaihtoehto. Ja tulipaha nekin kalliit kalat syötyä. 

Päivällinen venähti sitten iltaseitsemään. Olisi pitänyt syödä perunaa ja broileria. Söin kaksi kananugettia, jotka jäi A:n ruualta ja täysjyväriisiä sentään. Että vähän tänään on huijattu. Kalorimäärissä laskettuna ei kuitenkaan varmaan ylitetty yhtään alkuperäisiä ehdotuksia. Ja nyt jos vaan vielä keksin jonkun kivan pikku iltapalan tähän. Luojan kiitos huomenna on viimeinen päivä tätä sekopäisyyttä. :) Olen kyllä henkiksesti taas valmis huijaamaan, jos tarve vaatii. 

Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...