tiistai 8. lokakuuta 2013

Pieniä arkisia asioita

Postaus satunnaisista asioista, joista päiväni koostui.

Aamulla kävin aina niin miellyttävässä papa-kokeessa.

Palkitsin itseni kahvila-aamiaisella kirjastolla.


 Vietin tänään poikkeuksellisesti koko päivän kirjastossa. Alan jo toistaa itseäni, enkä jauha tästä enempää, mutta että mä rakastan tuota meidän kirjastoa. ♥ Siellä on kaikki vaan niin kohdallaan. 

Jatkoin "aamupalan nauttimista" useita tunteja ja työstin samalla työtäni.


Puolen päivän paikkeilla verryttelin jalkojani ja siirryin kahvilasta kirjaston yläkertaan, jossa jatkoin hommia vielä hetken. Poislähtiessä eräs kirja huuteli mulle sieltä hyllystä. :)


En yleensä lue tällaisia kirjoja, mutta kaikkea ei tarvitse aina ottaa kovin vakavasti ja koska tämä jostain syystä kutsui sieltä hyllystä, nappasin sen mukaani. Pikaisella silmäyksellä silmiini osui kaksi litteän vatsan kaveria; makadamia-pähkinät ja avokadot. Ja kuinka ollakaan niitä olenkin syönyt jo muutenkin ihan sattumalta. Uusin herkkuni on Punnitse&Säästä kaupasta juustomaustetut makadamiapähkinät. Ovat maustettuja joo, mutta ne pähkinöiden terveysvaikutuksetkin siellä jossain mausteiden alla ole. :) Ovat muuten muutenkin ihan maukkaita pähkinöitä, sellaisia pehmeitä.

Välihuomautuksena tähän väliin ihmetellen muuten lääkkeiden hinnoittelupolitiikkaa. Kävin hakemassa uudet migreenilääkkeet. Olen käyttänyt ko. lääkkeitä jo lapsuudesta asti. Nykyään lääkkeitä kuluu kuitenkin todellä vähän, uuden työn alkaessa niitä luultavasti kuluu ainakin alussa taas vähän useammin, joten niitä on hyvä olla kuitenkin kaapissa kaiken varalta. No eniveis, olisin halunnut vaan kuuden kappaleen paketin. Kuuden paketti maksoi 30 €, 12 paketti 5 €. Voitte miettiä kumpaan pakettiin päädyin..

Tänä syksynä on jotenkin ihan poikkeuksellisen kaunis ruska. Ulkona ei voi muuta kuin ihastella värikästä maisemaa. Näinä päivinä sitä toivoisi, että osaisi valokuvata ja saisi ikuistettua näitä maisemia. Napsin kuitenkin koiralenkillä puhelimella muutamia kuvia, joihin sain edes vähän taltioitua väriloistoa.






Piipahdin myös Tiimarissa. Vaikea uskoa, että sitäkään puljua ei kohta enää ole. Sieltä mukaan lähti vähän Halloween-aiheisia tarroja, kun keksin, että niistä olisi kiva askarrella A:n kanssa kortteja. Korttipaja pääsikin jo käyntiin.


Kaupasta lähti mukaan avokado, nyt iso ja normaalihinnoiteltu. Oli kova vielä, odottelee kypsymistään pöydällä.


Aamupäiväinen juustokakku piti niin hyvin nälkää, että lounas "hieman" venyi. Nappasin Lidlin uudesta takeaway-hyllystä mukaani lohirieskan, joka olikin erinomaisen hyvä. Ei yhtään sellainen valmisruokamaisen makuinen. Paketissa tosin lukikin, että oli "käsintehty". :) Ostan toistekin.


Että sellainen sekalaisia asioita sisältänyt päivä.



Henna

2 kommenttia:

  1. Mun piti sulta kysyäkin, että käytkö kahviloissa tekemässä gradua. Erilainen ympäristö voisi olla hyväksi työskentelylle jos kotona ei aina saa aikaiseksi. Varsin makoisa aamupala sulla ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika vähän olen kahviloissa käynyt ja itse asiassa tosi vähän kirjastossakaan. Maisemanvaihdos auttaa kyllä aina.

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...